Cargando...

para hacer pruebas

Haz clic en el siguiente botón para comenzar a explorar mi web
Comenzar a explorar

Primer partido en el regreso

FC MARTINENC 3 – 0 UE HORTA

El primer equip d’hoquei del FC Martinenc ha guanyat el derbi contra el seu gran rival en un emocionant partit que no s’ha decidit fins a 5 minuts de l’acabament.

La primera part ha estat clarament de desgast, amb un equip rival que s’ha presentat sense complexos amb una defensa numantina “en quadre” per aprofitar les ocasions de contratac i això ha contribuït a que s’hagi arribat al final del primer període amb l’ajustat resultat d’1 a 0 gràcies a una gran jugada individual de Cortadellas.

A la segona part, l’equip vermell dirigit per Harri Mora, ha continuat portant el pes de l’enfrontament però l’Horta no ha modificat gens ni mica la seva estratègia i es defensava amb ordre sobresortint amb mèrit els encerts d’Adrià Torrent el tècnic porter visitant.

Novament ha sigut una jugada individual de gran qualitat de Bea la que ha permès fer el 2-0 quan l’equip més ho necessitava. A pesar d’aquest resultat, l’equilibri a la pista es mantenia intacte i Òscar, l’experimentat tècnic visitant, s’ha jugat a una sola carta desequilibrar l’enfrontament apostant per deixar només 3 defensors quan tenia la pilota l’equip local per deixar en punta i sol de marcatge un davanter visitant, amb l’objectiu d’aprofitar les “contres”.

Amb aquest plantejament, el partit es mantenia intens i travat, però amb esportivitat, encara que dos jugadors locals s’han hagut de retirar per lesió: Serrano i Gerard Domingo, que esperem que puguin recuperar-se de cara al pròxim enfrontament de la setmana vinent.

Fins a 5 minuts pel final no s’ha trencat el partit. Ha sigut quan Èric amb molt d’encert ha marcat el tercer gol local en una rematada al segon pal de llibre i manual.

Aquest tres punts tan treballats permeten mantenir a l’equip del Guinardó la segona plaça en solitari, darrera del FC Barcelona i a dos punts per davant del CP Arenys que en aquesta jornada ha empatat el seu partit.

En el pròxim enfrontament desplaçament a la difícil pista del CP Barberà. Molta sort i endavant!

Som Martinenc!

hortaaa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.